Bijeenkomsten

Als gevolg van de Corona-perikelen hebben we moeten besluiten om de mei-bijeenkomst af te blazen. De school is momenteel gesloten en gezien alle berichten is het niet de verwachting dat op korte termijn de maatregelen zullen versoepelen. Mede gezien ons ledenbestand, dat toch voor een groot gedeelte uit ouderen bestaat, kiezen we nu voor veiligheid en duidelijkheid door de bijeenkomst af te lasten. 

Het bestuur nodigt u uit voor de najaarsvergadering (tevens jaarvergadering), deze is gepland op:

zaterdag 14 november 2020 in Wijchen

De zaal is open vanaf 10:00 uur. Plaats van samenkomst is in de Paulus School (Brede School – Noorderlicht), Roerdompstraat 76 te Wijchen (Gelderland). 
Het telefoonnummer van de zaal is: 024-6411388

Plan uw route via onderstaande kaart

Komt u met de trein naar de bijeenkomst ? Loopafstand naar de zaal is ongeveer 400 meter; vanaf station, loop niet richting centrum/molen maar naar Wijchen-Noord. Iets voorbij het winkelcentrum aan de Tunnelweg ligt de school Noorderlicht.

Het bestuur nodigt ook ‘niet-leden’ uit om een keer een bijeenkomst bij te wonen. U bent van harte welkom. Wellicht heeft u een aantal vragen over voorafstempelingen (precancels) en u wilt iets meer hierover weten, kom dan gerust eens langs.


© Studiegroep voorafstempelingen 2020